tisdag 24 januari 2012

Tömning av källaren

Det var ett jäkla arbetsgäng som slet i våra källare igår, allt till gjutformarna till valvet har burits upp och lastats på släp. Fy vad tungt men nu är det gjort.
Så här såg det ut när man tittade ner i källaren när vi började igår. Hålet i källaren är alltså där trappen kommer att gå ner.
Här kommer vår dubbeldusch att vara någon gång i framtiden. Hoppas det känns mysigare då.. Alla pinnar har burits upp.
Lite fuktigt i taket
Vårt gulliga lilla gårdshus
Packat släp

torsdag 12 januari 2012

Pardörrarna

Åh vi har fått våra fönster! De står och väntar på Beijers men vi fick en bild från Petter på pardörrarna igår. Spännande va!

måndag 9 januari 2012

Trion

Min moster vet hur man köper presenter. Fick en försenad julklapp i helgen, konservöppnaren i mitten. Lilla mixern fick jag i våras efter de hade varit i USA och assistenten fick vi när vi gifte oss. Assistenten kom däremot hem till skandinaven med min farbror. Fin fina trion! Ps. Önskar mig espressomaskinen också. Ds
Li fick en gullig brevlåda från Bruka. Får man sno sitt barns julklappar och sätta räkningar i?

onsdag 4 januari 2012

Uppdatering

Vi fick tillbaka elen igår kväll och det var rätt lätt fixat också, fantastiskt att känna elektriker som kan hjälpa till.

Annars så står det rätt stilla just nu. Byggarna förbereder sitt ute i Obbola och de beräknar komma och börja i mitten av Januari. De kommer med väggblock som sen ska isoleras, pappas och spikas på panel på plats. Blir så kul när man kan få gå in i sitt hus man har ritat för första gången!

tisdag 3 januari 2012

Lite mörkt?

Ja visst ser det lite mörkt ut på vår gård va? Ja det beror på att killarna som ska återfylla runt gården har kört av en strömsladd. Har nyss kommit hem efter att ha lämnat Li hos sin mormor och morfar så hon slipper sova ute i kylan. Hej hej