torsdag 13 oktober 2011

Tillbaka

Äntligen är vi igång igen! Det har varit en dryg väntan på att få köra igång fylld med massa tvivel och ovisshet, vi var ett tag oroliga över att att hela projektet skulle gå åt helvete men det är en annan historia. Jag är uppriktigt sagt stolt över mig och Ola som har fixat det här, nästan två år har det tagit från att vi tog över huset till nu när vi snart kan köra igång. Vi visste att det skulle ta lång tid men att det skulle vara så mycket jobb med ritningar och kommunen visste vi nog inte. Vi ska skriva ihop en redogörelse över vad vi har gjort det är kul att ha kvar för oss iallafall.

Nästan en månad har det varit tyst här men förutom att bryta ihop och få ett litet mini-sammanbrott så har vi hängt hängrännor på gårdshuset (inte en dag för tidigt), tagit ut de fönster som inte var för ruttna för att ta ut, varit på bröllop i Göteborg (alltså jag ÄLSKAR att åka tåg ej ironi heller), jobbat heltid, hängt på lekland, sålt tomten, haft samråd med kommunen, skrivit papper med Obbola byggservice som ska bygga vårt hus (Heja Obbola!) samt gråtit glädjetårar över fredspriset.

Nu väntar vi på att rivningsfirman ska få lös sin stora grävmaskin, ingen fara alltså vi är experter på att vänta!

3 kommentarer:

  1. Förstår att det blev att öppna en skumpa. Det var ni värda! Vilken dröm ni är mitt i nu, helt otroligt! Följer med spänning.

    SvaraRadera
  2. Hej hej välkommen tillbaks kära favvo bygg blogg

    SvaraRadera