söndag 17 juni 2012

Loppisrunda och innerdörrar

Helgen har inneburit en arbetsfri dag på lördag och på söndagen började vi med balkongen medan jag och Li höll oss undan och for på en loppistur istället. Inga direkta fynd kollade mest efter lampor och saker till Lis rum idag.
Strandhäng på den arbetsfria dagen.
Söt lampa
Fin lampa ovanför min syster.
Allt som köptes idag var denna söta gunghäst som belöning till världens bästa unge som står ut med att ränna runt och få höra på "inte röra inte röra" en hel dag men ändå vara vid gott mod.
Sen påbörjade jag något så spännande som renovering av dessa fina dörrar som är kvar från vårt gamla hus. Mer om detta i ett eget inlägg. Här är min käre make och lägger sig i trots att han svurit att inte hjälpa till med detta projekt som minsann är såååå onödigt (hehe).

4 kommentarer:

  1. Åh va härligt, kul att det går bra och framåt med huset, men skönt att smita också. =) Tips på bra loppisar mottages gärna. Kram! P.s Lova hälsar att jag ska prata med Gaisa om hätten! =)Vi kanske kan följas dit nåt i sommar. =)

    SvaraRadera
    Svar
    1. Absolut Johanna! Bor i Obbola nästa vecka och tar hand om djur och tomater medans Mor och far är bort. Ni kan ju komma och hälsa på då om ni vill?

      Radera
  2. Vilken loppis? Ser bra ut!

    SvaraRadera
    Svar
    1. Lamporna är från Rödåsel, bra men ganska dyrt. Hästen hittade vi i Röbäck.

      Radera