onsdag 17 augusti 2011

Uppdatering

Rivning blev tyvärr lagd på is pga kommunen. Tydligen måste vi ha byggsamråd innan vi får rivningslov, kommunen har aldrig informerat om detta och förmodligen vet de inte själva hur alla regler funderar efter ändringen i maj. Så de senaste dagarna har gått åt till att hitta en konstruktör, en kontrollansvarig osv. Allt måste även ligga på bordet inför samrådet med VVS-ritningar, ventilation, brandritningar (eller nått i den stilen) så det är lätt stressande just nu för att få klart allt så vi får sätta igång snart.

Annars så fattar jag inte hur vi skulle ha löst alla problem utan att Ola jobbar i branschen. Kontrollansvarige är en han jobbar med, konstruktören grävdes fram igår kväll genom Olas kompis annars hittades ingen konstruktör som kunde ta sig an vårt hus innan jul (!). Det blir mycket hyllning till Ola just nu men han är bara så jäkla bra!

Förhoppningsvis är bygglovet klart nästa vecka, sen ska alla ritningar osv förberedas inför samråd som vi kanske kan ha näst nästa vecka och sen rivning hoppas vi *håller tummarna*.

Gulligaste byggbäbin

1 kommentar:

  1. Ahh men guuuud!!! Ska de inte ge sig snart...
    Världens gulligaste bebis är det absoilut iaf. :)

    SvaraRadera